Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Přijatá vnitřní cestou Mistr Saint-Germain - SPOLEČNĚ NYNÍ RÝSUJEME NEPŘEKROČITELNOU HRANICI
Mistr Saint-Germain - SPOLEČNĚ NYNÍ RÝSUJEME NEPŘEKROČITELNOU HRANICI
Uveřejnil(a) Láďa   
Úterý, 24 Listopad 2015 21:28
Poselství Mistra Saint-Germaina přijala Marlene Swetlishoff
20. listopadu až 11. prosince 2015

Milovaní lidé tohoto světa,
v tuto dobu existuje mnoho změn, které se dějí. I když se může zdát jakoby byl svět téměř převzat chaosem a jeho silami, vězte, že věci nejsou takové, jak vypadají, poněvadž na obzoru již existuje nový úsvit. Žádáme, abyste neochabovali v udržování vašeho vlastního Světla a v invokaci Světla pro svět, ve kterém žijete vy i všichni jeho obyvatelé. Jak víte, spolupracujeme s vámi energetickými způsoby, a tak společně nyní zaujměme pozici a narýsujme nepřekročitelnou hranici.

Při modlitbách a prosbách o pomoc si vizualizujte Zemi jak se koupe ve Fialovém Světle, fialovém Světle transmutace (proměny). Udržujte tento obraz tak dlouho, jak jen jste schopni pokaždé při vašich modlitbách a prosbách. Legie Světla, které se mnou spolupracují již prostoupily s touto energií atmosféru Země a obrovsky pomůže, když každý z vás po dobu vizualizace tuto (světelnou) energii ukotví do krystalické mřížky Země. Fialové Světlo tak začne působit zevnitř Země a ta bude vyzařovat toto Světlo ve stále vzrůstajících soustředných kruzích až dosáhne povrchu vaší planety a prostoupí atmosférou.

Já, St. Germain, budu Fialové Světlo vysílat a halit do něj celou planetu v každou celou hodinu vašeho časového pásma v 6:00, 9:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00 a 24:00 hodin každý den po tři týdny. Nechť si zvolíte jednou či vícekrát v těchto časech spojit se se mnou i s Legiemi Světla, které slouží této věci. Říše Nanebevzetých Mistrů se ke mně v tomto úsilí připojily a tak celý tým Nebes pracuje na proměně chaosu, který ukázal na Zemi svou tvář.

Spojte se s námi prosím, jako zakotvující dělníci Země, kteří se postavili za Zemi a všechny její obyvatele. Společně odstraníme energie, které brání Zemi a lidstvu, aby zaujali právoplatné místo v Univerzu. Na konci vašeho soustředění, ať už se s námi spojíte v jakýkoli čas, přivolejte Světlo, lásku a energii Božské Matky, aby vstoupily do srdce každého člověka na planetě a zapálily v něm Božskou jiskru.

JÁ JSEM vděčen, že se této věci věnujete. Děkuji vám!
JÁ JSEM St. Germain

2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
http://www.therainbowscribe.com/,

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Iva pro www.transformace.info. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.
 

Vyhledávání